lørdag den 18. august 2007

Skolestart i Cusco


Fra d. 7 aug har vi været i Arequipa for at have fælles skolestart med de norske skolebørn, samt have nogle lærermøder. De første indtryk fra Arequipa var lidt skræmmende, da der var meget mere liv end i Cusco, selv om vi ikke troede det muligt. Det er en storby på 1,3 mio indbyggere - tror man - som ligger for enden af en endnu aktiv vulkan (på billedet ses Den Norske Skole med vulkanen Misti i baggrunden).
Men det var rigtig godt at se de andre lærere, volontører og missionærer og lære dem lidt at kende. Torsdag og fredag havde vi lærermøder, lørdag var næsten alle nordmænd og danskere i Arequipa på Den Norske Skole, søndag var vi i kirke og mandag startede skolen så. Det gik godt, og vi er kommet lidt i gang med undervisningen i forrige uge - men kun lidt, for vi blev nemlig syge tirsdag morgen. Infektion og lidt amøber (hvad de så end er for nogle grimme nogle) som bandt os til sengen i tre-fire dage. Først fredag var Mads klar nok til at undervise igen (Nanna har stadig lidt sygdom i sig).
Ud over "pligterne" blev der tid til sport, middage og masser af hygge med missionærer og volontører - mens vi var raske. Nu glæder vi os til at komme til Cusco og komme i gang med undervisningen der.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: