torsdag den 26. juli 2007

En god start


Så er vi endelig i Peru :-)
Sent søndag aften (dansk tid) ankom vi til Lima, hvor vi blev modtaget af fam. Andersen. Mandag fortsatte vi så til Cusco; vores base det næste år. Her fik vi fremvist vores fantastiske 4-værelseslejlighed med udsigt over Cusco og bjergene (se billede: udsigt fra spisestue). De sidste dage er gået med at lære fam. Andersen, alias Lydia, Sara, Daniel, Rebecca, Majbritt og Søren, at kende, samt få et indblik i kulturen og se byen. Cusco er en dejlig by med masser af liv, og der er næsten alt hvad man behøver. Samtidig med at det er en moderne by, er der bevaret meget fra Inka-tiden, hvilket gør den charmerende.
Vi er så småt ved at vænne os til den peruanske tidszone (p.t. 7 timer efter Danmark), men højden skal vi stadig vænne os til. (Cusco ligger i ca. 3,5 km højde.) Vi bliver hurtigt forpustede, har sværere ved at trække vejret og sover 10-11 timer hver nat.
På mandag starter vi på sprogskole inde i centrum. Vi har været til "eksamen" i spansk i dag for at de kunne tjekke vores niveau :-/ ikke særlig sjovt...
Transport er meget nemt og billigt hernede. En taxi rundt i byen kst. hvad der svarer til lidt under 4 kr. Også maden er billig hernede, så dette er helt klart et plus.
I går var vi på legepladsen med Lydia, Sara, Daniel og Rebecca. Vi havde det bare rigtig sjovt og for ned i fuld fart af en 10 m høj rutsjebane:-)
Alt i alt har vi fået en rigtig god start hernede og ser frem til et år med undervisning af 3 dejlige børn. At fam. Andersen er sådan en dejlig familie gør det hele endnu bedre!
I er meget velkomne til at skrive kommentarer eller maile til os, så vi kan høre lidt om hvordan I har det!
Guds fred
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: