søndag den 5. august 2007

Daniels Fødselsdag


Fra mandag til fredag har vi været på sprogskole og det har været rigtig godt at få sproget genopfrisket lidt! Fredag var vi til eksamen i det vi havde lært i løbet af ugen, og det gik fint for os begge.
Mandag og tirsdag skal vi på sprogskole igen, og så rejser vi ellers til Arequipa for at påbegynde undervisningen af Rebecca, Daniel og Sara på den Norske Skole. Vi skal være der i halvanden uge, og udover undervisningen bliver der lejlighed til at møde missionærerne i Arequipa.

I går lørdag, var vi til fødseldag hos familien Andersen - Daniel blev 8 år! Det var en super hyggelig dag med alt, hvad der hører til en fødselsdag: Kagemand, forskellige lege, gaver og en fantastisk pirat-skattejagt, hvor vi skulle finde skatten før Torben Træben! (Se billede)
Om eftermiddagen tog Mads og Søren til sport, mens Nanna hyggede videre med Majbritt og børnene.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Helle Gaedt sagde ...

Kære Nanna og Mads! Mange tak for jeres mail, det var rigtig skønt at høre fra jer. Hvor er det bare dejligt, at I har det godt dernede. Mon Mads fik et jagtspil med til computeren?;) Glæder mig til at høre fra jer igen. Guds velsignelse over jeres tjeneste. Knus, bøn og tanker fra Helle.

Anonym sagde ...

Hej I to herlige :-)
Lige en lille hilsen fra os også. Hvor er det dejligt at høre I falder så godt til derovre og nyder det. I må da stadig være super trætte når I får så mange indtryk.
Men må sige, jeres lejlighed ser bare helt i orden ud. Bliver jo helt misundelig nu når Stephan og jeg selv så småt begynder at kigge efter en i kbh.området.. :-)
Glæder os til at høre mere om hvad I går og laver!!
Jeg skulle hilse rigtig mange gange fra Stephan! Vi tænker på jer.. Kærligst Nina

Anonym sagde ...

Hej Nanna og Mads
En lille hilsen fra os, hvor er det dejligt at høre i befinder jer godt trods amøber. Vi står i øjeblikket på Kolding bibliotek sammen med Jesper og Marie, som vi besøger denne weekend, dejligt dejligt. Om lidt skal vi ned og se Ruths galleri. I må have det godt og Guds velsignelse over jeres virke. Hilsner og tanker frede og birthe

det blev ikke i år vi kunne være sammen i Fårup sommerland, men forhåbentlig kommer der en anden gang hvor det lykkes.

Anonym sagde ...

Det er sjovt I virkelig gør noget ud af det, med udklædning, og går virkelig op I dagen. Håber I havde en fantastisk fødselsdag :-)

Mvh Claus
Polterabend Event