mandag den 7. januar 2008

Godt Nytår!


I nytåret tog vi en tur til Chile, nærmere bestemt strandbyen Arica, for at forny vores visum. Vi lejede et værelse på et fint hotel og tog så 5 dage med sol, pool og strand.
Formiddagene fik vi mest til at gå med at ligge ved poolen mens vi om middagen, i den værste varme, tog ned i det livlige centrum for at spise, shoppe og bare være turister. Arica har en gågade og det er simpelthen stort når man bor i Peru. Eftermiddagene brugte vi som regel på stranden og aftenerne igen i byen, så man må sige, at vi ikke lavede andet end at slappe af og nyde ferien.

Nytårsaften havde vi bestilt bord på hotellet og da de ventede et større selskab senere om aftenen, kunne vi først spise 20.30. Vi gjorde os fint i stand:-) og var så klar til en dejlig aften, men men men. Tjeneren meddelte os da om, at de altså kun kunne lave én menu den aften og den bestod af noget som ingen af os var særlig vilde efter. Derfor bestemte vi os for at spise et sted i byen i stedet for.
Der er bare det, at Arica ikke ligefrem bugner af restauranter og de ordentlige der var, var alle fyldt op. Så tænkte vi, at Mc Donalds svigter os aldrig, men jo, den var også lukket. Det endte så med, at vi tog hjem til hotelværelset og fik så hotellet til at lave to pandekager til os med sukker. Udover dette, hentede Mads lidt brød og skinke, is, chips og cola i en lille kiosk og det blev så ellers vores nytårsaftens-middag. Vi må dog sige, at det blev en rigtig skøn aften, hvor vi bare hyggede - en nytårsaften vi aldrig glemmer!

Godt nytår til alle jer der følger med i vores blog. Tak for jeres medleven i vores liv og for jeres tanker og bønner! Vi må sige, at selvom vi befinder os på den anden side af jorden, føler vi os ikke alene, for vi har en Gud der værner om os og beskytter os og vi har jer: Familie, venner og bekendte, som står bag os.
Rigtig godt nytår og Guds velsignelse!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja tak da, det er da et nytår man ikke bare lige glemmer. Men ja, det blev jo 2008 selvom det ikke var helt traditionelt nytårsmad..

Anonym sagde ...

god start