mandag den 14. april 2008

Paragliding

Søndag d. 6. april stod der paragliding på programmet. Nanna havde fået det i julegave af mig, men da man skulle være min. to personer tog jeg også med. Vi tog af sted efter gudstjeneste. Dem vi havde købt turen af havde anbefalede os at gøre det om formiddagen, fordi risikoen for regn var mindre der, men vi kunne kun om eftermiddagen så derfor blev det sådan - og det viste sig også at være ret godt, for det var gråt og regnvejr hele formiddagen, men det klarede op og blev rigtig godt vejr om eftermiddagen.
Instruktøren hjælper Mads med udstyret
Da vægten skulle passe med vindforholdene og jeg var tungest, var det mig der skulle først op. Vores instruktør hjalp mig i udstyret og koblede så os sammen. Vi ventede så på det rigtige vindstød og så var det ellers bare med at løbe og løbe indtil vi kom ud over skrænten af bjerget og op i luften.
I luften var det så bare at sætte sig tilbage i stolen og nyde en 20 minutter lang tur, hvor vi fløj over bjergtoppe og træer, steg og dykkede og bare nød den fantastiske natur i "Den Hellige Dal", som området, hvor vi sprang, hedder. Det var en helt unik oplevelse!
Udsigt fra turen

Bagefter var det så Nannas tur. Hun kom ikke op i første omgang, da vinden pludselig skiftede, men i anden omgang lykkedes det. Det så ret sjovt ud, da de lettede, for Nanna havde fået besked om at løbe ud over skrænten, men faldskærmen trak så meget i hende, at hendes krop lettede før de kom ud over skrænten, så det blev til løb i luften i stedet for. (Vi vil prøve at lægge video fra paragliding ind senere). Også for hende blev det en fantastisk fed tur, og det er helt sikkert, at denne oplevelse går aldrig i glemmebogen!

Begge var vi enige om, at på sådan en tur, bliver det bare så virkeligt for én, hvor STOR Gud er, og hvilken Fantastisk natur Han har skabt. "Hvilken mægtig Gud vi har!"


Nanna venter på at det bliver hendes tur til at springe.

1 kommentar:

Eli-Anne sagde ...

Så fantastisk! Det der skulle eg veldig gjerne ha prøvd:) Lucky you!