onsdag den 16. juli 2008

Hjemkomst

Efter 11 mdr i Peru var det tid for vores hjemrejse. Vi rejste fra Lima d. 20 juni sidst på eftermiddagen peruansk tid og kom til Billund d. 21 sidst på eftermiddagen dansk tid. Flyveturen over Atlanten gik rigtig fint, og vi glædede os bare så meget til at komme hjem og se familie og venner igen. Da vi endelig, efter mange timers rejse, kom til Billund, havde fået vores bagage og lige skulle til at gå ud af dørene, standsede en tolder os og begyndte at stille spørgsmål. Vi blev begge ret nervøse for at vi nu skulle til at pakke vores proppede tasker op. Men vi bad en bøn - og så tror jeg også godt han kunne fornemme det ikke var så populært at skulle gennemsøge vores tasker nu - og så fik vi lov til at gå igennem.

Vi er lige kommet ud og er i fuld gang med at hilse på alle vores kære

Og hvilket dejligt syn der mødte os. Det er ubeskriveligt overvældende pludselig at se familie og venner igen. Det var så surealistisk at vi nu pludselig var i Danmark igen, og så var det ret underligt at se både en lille nevø og en svoger, som vi ikke havde set endnu.

Nanna i Billund lufthavn med vores lille nyfødte nevø

Det var godt at komme tilbage til Danmark, og det synes vi også stadig. Det kræver dog noget tilvænning. I den første uge kom vi flere gange til at snakke spansk til danskere, og vi har nok kommet til at gøre og sige et par dumme ting, men sådan er det når man ikke rigtig har fuldt med udviklingen i Danmark i et helt år. Vi synes dog vi falder ret godt ind i det hele igen med familie og venner, så det er dejligt nok. Så savnet til Peru er ikke så stort endnu, men vi regner med at det kommer, når vi kommer lidt mere ind i en hverdag. Lige nu er det bare så dejligt at være i Danmark, men der skal nok komme tider hvor vi kommer til at savne Peru, vores andet fædreland.

Ingen kommentarer: