onsdag den 5. december 2007

Juleklip og Æbleskiver hos Andersens


I søndags var vi hos Andersens til juleklip og hygge. Søren lavede lækre hjemmebagte æbleskiver og pebernødder, så det vare bare det rene juleguf. Udover os og Jonatan (Klaus lå syg), var også Lilliana (Præstekonen). Det var dejligt at komme lidt i julestemning, selvom vi for længst er begyndt på julen, da vi allerede har set to julekalendere, og nu er i gang med den 3. i skolen og den 4. herhjemme. Vi har bestemt at jul skal det være, og det med stort J, trods det faktum, at vi er langt fra Danmarks-jule-hyggen, så vi har pyntet op til jul med plastic-adventskrans, lyskæde og et flot juletræ, som vi har fået af Klaus og Jonatan.
På billedet ses Nanna og Lilliana i færd med at lave julepynt. Nanna forsøger sig med at lave julestjerner (som hun har kunnet engang) men øhh, det går ikke så godt. Hun har opfundet den 3-stjernede julestjerne, da den originale hele tiden mislykkes:-) Men hjemmelavet julepynt skal vel også have sin charme:-) Mads derimod kører bare med klatten og får lavet en masse perfekte stjerner - sikke en fantastisk mand-Han kan ikke fåes bedre:-)

STOR adventshilsen til jer som følger med i vores blog. Må Guds fred være med jer og må adventstiden stå klar for jer som tiden, hvor vi mindes Jesu 1. ankomst til verden: Julenat, samt hans 2. komme, hvor vi bliver hentet hjem til en fantastisk evighed sammen med vores frelser! Guds fred - Mads og Nanna
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: