fredag den 16. maj 2008

Gudstjeneste

Det er en glæde at deltage i gudstjeneste om søndagen, og det er der flere grunde til. Både er det dejligt at mødes med vores brødre og søstre og bare snakke lidt, og det er fantastisk at høre om Gud og lovsynge Ham, på spansk, i fællesskab med en menighed på den anden side af jorden. Det er ikke altid der kommer lige mange, men som regel, kommer de fleste dumpende når gudstjensten er godt i gang...

Gudstjeneste i Cusco


Programmet består af bønner, sang, børnesang, prædiken og søndagsskole, samt kollekt. Nogle gange er der også nadver.

"Bandet" til Gudstjenesterne

Som skrevet tidligere, står Majbritt og jeg for sang og musik til gudstjenesterne, men med god hjælp fra Rebecca og 3-4 unge fra kirken. Specielt i den senere tid er nogle af de unge blevet mere engagerede og viser stor interesse for at være band om søndagen, samt digte sange selv og fx vise dukketeater med kristent indhold for de andre unge om lørdagen.
Det er fantastisk at mærke deres vilje og indleven i musikken og at tænke på, at når Gud rører ved menneskers hjerter, er intet umuligt.

De unge gutter synger en sang til gudstjeneste, og vi hjælper lidt til.

Når vi snart rejser tilbage til DK, kan de unge gutter føre musikken og sangen i kirken videre - det kan man da ikke andet end takke Gud for.

Ingen kommentarer: