torsdag den 29. maj 2008

High Eschool El Musical

I begyndelsen af maj så vi nede ved vores supermarked, at High School Musical skulle komme til byen. Det var en gruppe fra Lima der var på turné, og som altså fremviste den populære musical. Det skulle foregå d. 16 maj, i det der hedder Coliseo Cerrado, en kæmpe rund bygning hvor Rebecca og Sara også går til gymnastik. Vi købte billetter og tog af sted sammen med Majbritt, Lydia, Sara, Daniel og Rebecca samt Rebeccas veninde, alle med stor forventning.

Vi sidder spændte og venter...

Forestillingen skulle begynde kl 17.00, så vi var der henne kl. 16.30 for at få nogle gode pladser - og så ventede vi, og vi ventede og vi ventede... Der skete bare ingenting. Først lidt i seks blev vi lukket ind, og da var dem der havde købt de billigste billetter stadig ikke kommet ind. Men ind kom vi og så ventede vi igen. Og så, ca. kl. 18.40, gik forestillingen i gang, efter at de havde undskyldt mange gange osv. - for det var selvfølgelig ikke deres skyld. Men sådan er livet her i Peru, og vi er efterhånden vant til det... Ingenting sker til tiden og det er altid de andres skyld.

Der er godt gang i dansen på scenen.

Selve forestillingen var til gengæld okay. Der var ingen kulisser, bare hvide lagner og så sang de ikke rigtigt, for det var ret tydeligt at høre, det var de samme sangere som i virkeligheden. Men til gengæld dansede de rigtig godt, og det gjorde det lidt bedre. Vi havde nok forventet lidt mere, men efter at vi er kommet os over skuffelsen, synes vi, at det var okay. Her til sidst skal det lige siges, at det er altså ikke fordi vi staver dårligt, at der står som der står i overskriften. Det er bare sådan peruanere udtaler High School Musical. Peruanere kan nemlig ikke sige ord der starter med s uden at sætte et e foran. Det kan derfor være ret sjovt at høre peruanere snakke engelsk, når de siger eSchool, eShower, eSand osv.

To af skuespillerne synger til playback.

Ingen kommentarer: